DH MUZYK | KAFEE presenteert: Zydeco La Louisiane!

Wat een feest was het 29 januari jl. tijdens de primeur van het DH Muzyk | Kafee! We hadden ons geen betere start kunnen wensen met zo’n 200 muziekliefhebbers, genietend van ‘Not Just Another Coverband ;)’!

Met trots kondigen wij aan dat de muziek tijdens onze volgende editie op zondag 19 maart verzorgd zal worden door ‘Zydeco La Louisiane’! Met opzwepende rootsmuziek recht uit de moeraslanden van Louisiana, USA, belooft een middag met dit powertrio weer een waar feest te worden! Aanvang 15:30 in Us Doarpshûs; gratis entree!

Met regelmaat plaatsen wij berichten op onze Social Media om jullie op de hoogte te houden van aankomende evenementen. Voor wie geen Facebook of Instagram heeft/wil is het ook mogelijk om ons te volgen via de publieke app-groep! Scan onderstaande QR-code m.b.v. je smartphone-camera om hieraan deel te nemen.