Top pianist Andrei Makarov in Wergea


Op zondagochtend 5 februari 2023 vindt in het dorpshuis van Wergea een meeslepend concert plaats van de top pianist Andrei Makarov (20 j.).

Andrei speelt toegankelijke meeslepende muziek uit het klassieke repertoire. Het publiek zit rondom de jonge pianist zodat er een sfeervolle setting ontstaat.

 

Margriet Groenwold, medeorganisator van het concert: “Mooie muziek moet je samen met de kunstenaar beleven. Je wilt de muziek als het ware kunnen voelen. En dat kan in Us Doarpshûs”.

Het wordt een concert met een verhaal. Andrei gaat vertellen, waar zijn passie begonnen is en waar hij inspiratie uit haalde. Hij toonde op jonge leeftijd al belangstelling voor muziek. Op zijn vierde begon hij met pianolessen en sindsdien is hij verknocht aan het instrument. Hij heeft al op jonge leeftijd een indrukwekkende CV op zijn naam staan. In 2015 won Andrei het Prinses Christina Concours, gevolgd door het winnen van het Steinway Piano Concours in 2018. Op dit moment studeert hij bij Nata Tsvereli aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

 

Het concert van Andrei Makarov in Us Doarpshûs begint om 10.30 uur. Inloop vanaf 10:00 uur. Kaarten a 10 euro p.p. zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar info@doarpshuswergea.nl
Geef in de e-mail aan hoeveel kaarten u wenst. U krijgt binnen enkele dagen een bevestiging per e-mail.
Er is beperkt ruimte dus wees er snel bij.

 

Werkgroep zondagochtendconcert,

Albert de Boer, Arnaud Oosterbaan, Margriet Groenwold en Max van der Velde