Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw! Het DH Muzyk|Kafee

29 januari 2023 15:30

Nieuw! Het DH Muzyk|Kafee
Met ingang van het nieuwe jaar wordt Us Doarpshûs één keer in de pakweg 6 weken omgetoverd tot een gezellig muziekcafé. Dus: wat relaxed bijpraten met een drankje erbij terwijl veelal beginnende live-bandjes een paar sets spelen. Dit kan van alles zijn: blues, soul, (indie)rock, funk, singer-songwriter enz. enz. Zoals de meesten weten draait het dorpshuis tegenwoordig geheel op vrijwilligers wat een nieuwe impuls geeft aan allerlei initiatieven en dit is er dus één van.
Vanwege de café-achtige setting willen we de entree gratis houden. Dit vergt wat creativiteit, ook bij het vinden van geschikte acts die het vooral leuk vinden te spelen in het DH Muzyk|Kafee. Dit en het andere werk dat er bij komt kijken, nemen we graag op ons met een paar mensen, geheel vrij opererend maar vallend onder het dorpshuisbestuur.
De eerste keer ligt al vast: op zondagmiddag 29 januari (café open om 15:30) doet een Wergeaster gelegenheidsband de aftrap. Ze noemen zichzelf met een knipoog Not Just Another Coverband 😉 en spelen een paar bijzonder gevarieerde sets.
En dan hopen we dat de volgende dialoog in de loop van het nieuwe jaar heel normaal gaat worden: “Sille jim fannemiddei ek nei DH? Ja, fansels!”
Rick Heida, Ruurd Sinnema, Jan Tijsma en Lycke Wijbrandi

Gegevens

Datum:
29 januari 2023
Tijd:
15:30
Evenement Categorieën:
, , ,