Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmkafé Bagdad 10 jaar, Filmfestival: wordt verschoven naar zaterdag 16 december!

4 november 2023 15:30

Gaat niet door, wordt verschoven naar zaterdag 16 december!

Jazeker, de tijd gaat snel! Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we het 5-jarig jubileum vierden met een druk bezochte special op de zaterdagmiddag en -avond. Het verbindende thema was toen “eten” en naast de 4 films met dit thema was er ook daadwerkelijk volop eten en drinken, een wijnproeverij en afsluitend het toen eerste optreden van de Wergeaster Eagles coverband.

Houd de berichtgeving in de gaten, later gaan we uitgebreid in op de afgelopen 10 jaar filmkafé Bagdad. Maar nu eerst alvast wat praktische informatie.

Het thema is ditmaal “roadmovies” en dat biedt natuurlijk veel mooie mogelijkheden. Net als de vorige keer onthullen we de titels pas bij binnenkomst en kan men dan kiezen welke (twee) films men graag wil zien. De locatie is Us Doarpshûs in Wergea, waar we twee filmzalen gaan inrichten. De datum is zaterdag 4 november, binnenkomst vanaf 15:30 en dan inclusief een flink deel van de avond.

Omdat het een feestje is willen we de entree zo laag mogelijk houden. Dit kunnen we deels ook doen met de opbrengsten van de jaarlijkse Sutelaksje Fryske Boek waar wij een deel van de opbrengst voor ontvangen omdat wij het organiseren. En altijd met de hulp van de vele sutelsters (m/v) met een opkomst die iedere keer bij de niet-Wergeasters weer verbazing opwekt.

Naast de films is er bij de entreeprijs ook een maaltijd inbegrepen, verzorgd door Grand Cafe JAN! dus dan weet je wel dat het met de kwaliteit helemaal goed komt. Voor dit alles rekenen we per persoon slechts . . . . . (tromgeroffel) . . . . 10 euro!

As je wilt kun je je nu alvast opgeven, dat kan door een mail te sturen naar: filmkafebagdad@gmail.com met je naam en het aantal personen. Let op: we kunnen slechts een beperkt aantal kaarten uitgeven!

Later meer informatie,

 

Gegevens

Datum:
4 november 2023
Tijd:
15:30
Evenement Categorieën:
, ,