Laia Lopez Ramirez

Victoria Dmitrieva

Op zondagochtend 11 februari 2024 komen twee aanstormende talenten, zangeres Laia Lopez Ramirez en pianiste Victoria Dmitrieva naar Us doarpshûs in Wergea voor het geven van een dubbelconcert.
Victoria Dmitrieva studeerde piano aan het Staatsconservatorium in St. Petersburg en later studeerde zij fortepiano aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Haar specialiteit is kamermuziek en daarnaast is ze zeer goed ingevoerd in het liederenrepertoire.
Laia Lopez Ramirez is een uit Catalonie afkomstige sopraan, en is afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Onlangs nog speelde ze Suor Dolcina in Puccini’s opera ‘Suor Angelica’. Onder leiding van Arnoud Oosterbaan debuteerde ze als soliste in het requiem van Brahms.
Tijdens hun optreden in Us doarpshûs in Wergea op 11 februari zullen zij een zeer gevarieerd repertoire ten gehore brengen, waarin muziek uit verschillende culturen en tijdsbeelden langs zullen komen. Van Catalonie gaan we een muzikale reis maken naar Argentinie, Frankrijk en Italie.
Deze twee musici, volgens insiders toptalenten van de buitencategorie, staan nog aan het begin van hun carriere, maar hebben nu al een behoorlijke staat van dienst. Ze staan garant voor een inspirerende muzikale ochtend in het buitengewoon gezellige en sfeervolle Us Doarpshûs in Wergea (Nieuwe Weg 2-4 Wergea).

Prijs: €10,00
Reserveren: stuur een mailtje naar info@doarpshuswergea.nl via deze link.