Digitale hulp in Us Doarpshûs

 

Het installeren van de QR-code in de CoronaCheck App, een veilig wachtwoord maken, een nieuwe Windows update doen: de vrijwilligers van dbieb geven graag uitleg. Wekelijks zitten zij klaar om allerlei vragen te beantwoorden en hulp te bieden. Aan iedereen die wel wat digitale hulp kan gebruiken. Vanaf dinsdag 1 maart is er een digi-spreekuur in Us Doarpshûs.

Digitale vaardigheden
Omgaan met een computer, tablet en smartphone wordt steeds belangrijker. Allerlei dagelijkse handelingen, van internetbankieren tot een afspraak maken bij de kapper, gaan tegenwoordig online. De noodzaak om zaken online te regelen is het afgelopen jaar alleen maar groter geworden. Denk alleen al aan het installeren van de CoronaCheckApp en gebruik van WhatsApp. Om bij te blijven én om mee te komen biedt dbieb laagdrempelige hulp.

 

In Wergea zit Sake Elzinga elke dinsdagmiddag van 13.30 – 15.30u voor je klaar om al je digitale vragen te beantwoorden. Het spreekuur is gratis en op inloop te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. Tijdens schoolvakanties zijn er geen spreekuren. Meer weten? Kijk ook op dbieb.nl/leren of bel 058-234 77 77.